TUIMEL-JUDO BIJ JUDOCLUB BOEKEL MET INGANG VAN SEIZOEN 2024-2025

Na de zomervakantie starten we met het aanbieden van een nieuwe vorm van bewegen voor kinderen van 4-5 jaar: TUIMEL-JUDO. Tijdens de tuimel-judo-training zal er veel in spelvorm gedaan worden, om zo spelenderwijs bezig te zijn met de beginselen van bewegen. Dit kan een goede voorbereiding zijn om later door te stromen naar een volgende groep binnen onze vereniging die zich bezig houden met judo.

De kinderen zullen leren rollen, vallen en samenwerken met andere kinderen. Ook het op jonge leeftijd leren om op een veilige en respectvolle manier om te gaan met leeftijdsgenoten is een pluspunt. Tuimel-judo is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen en ook kunnen ze hun energie er goed in kwijt. Tuimel-judo is vooral erg leuk!

De training tuimel-judo zal zijn op de vrijdagavonden van 17.15 tot 18.00 uur in zaal C van Sporthal De Burcht in Boekel. De eerste training na de vakantie zal zijn op vrijdag 23 augustus 2024.

Denk je nu: dit lijkt me wel iets voor mijn zoon/dochter, meld hem/haar dan aan om het vrijblijvend eens te komen proberen. Stuur een mailtje naar judoclubboekel@live.nl om uw zoon/dochter aan te melden voor een proeftraining.

Ook als er vragen zijn over het tuimelen of de andere trainingen van onze vereniging kun je een mailtje sturen naar dit mailadres. Je krijgt dan snel antwoord!

Terug naar nieuws