Contributie en aanmelding

Judoseizoen

Het judoseizoen van Judoclub Boekel loopt gelijk met het schooljaar van de Boekelse basisscholen. Tijdens vakantieperiodes is er geen judotraining. Een volledig overzicht van alle trainingen staat onder jaarplanning.

Contributie

De contributie dient jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen in één keer te worden voldaan. Bij voorkeur gebeurt dit door middel van automatische incasso.

  • Contributie per 1 augustus 2018: € 75,00 voor het hele seizoen.

De contributie voor nieuwe leden is afhankelijk van de inschrijfdatum. Deze bedraagt inclusief (éénmalig) € 5,00  inschrijfgeld:

hele seizoen€ 80,00
vanaf 1 oktober€ 72,50
vanaf 1 november€ 65,00
vanaf 1 december€ 57,50
vanaf 1 januari€ 50,00
vanaf 1 februari€ 42,50
vanaf 1 maart€ 35,00
vanaf 1 april€ 27,50
vanaf 1 mei€ 20,00
vanaf 1 juni€ 12,50

Minimumleeftijd en proeflessen

Bij Judoclub Boekel kunnen jongens en meisjes vanaf 5 jaar lid worden en beginnen met judo. Wil je eerst kennismaken met judo om te beoordelen of dit echt iets voor jou is? Dat kan, want Judoclub Boekel biedt de mogelijkheid om eerst maximaal 2 proeflessen mee te draaien. Onder het kopje trainingstijden op deze website staat per groep de trainingstijd vermeld.

Wil je een keer mee komen doen, laat dit dan even vooraf weten door een mailtje te sturen naar judoclubboekel@live.nl of door contact op te nemen met onze trainer.

Lid worden

Meteen lid worden kan natuurlijk ook. Ook dan kunt je een mailtje sturen naar judoclubboekel@live.nl. Het inschrijfformulier vind je onder het kopje ‘formulieren’, of je klikt op de volgende link:  aanmeldingsformulier nieuw lid

Stichting Leergeld Gemert e.o.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Zo ook een grote groep kinderen in de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel. Leergeld Gemert e.o. wil deze kinderen laten meedoen! Kijk voor de mogelijkheden en meer informatie op www.leergeldgemert.nl