Clubinfo

Judoclub Boekel bestaat sinds 1969. Wij verzorgen judolessen aan jongens en meisjes vanaf 5 jaar uit Boekel en omgeving. Op vrijdagavond in zaal C2 van Sporthal De Burcht zijn onze trainers actief om de kinderen op een leuke en sportieve manier bezig te laten zijn met de judosport. Daarbij speelt discipline en respect voor elkaar een grote rol. De judoka’s zijn ingedeeld naar leeftijd en ervaring, zodat ze leuk met judo bezig kunnen zijn. Twee keer per jaar vindt er een examen plaats, waarbij gekeken wordt of een judoka vorderingen heeft gemaakt en in aanmerking komt voor een hogere slip of band. Een aantal keer per jaar gaan er leden van onze vereniging op toernooi bij andere verenigingen uit de regio. In het najaar organiseren wij zelf een regionaal toernooi. Diezelfde dag gaan judoka’s van onze eigen vereniging daarna onderling de strijd met elkaar aan tijdens de clubkampioenschappen. Tenslotte organiseren we gedurende het jaar diverse leuke activiteiten voor onze leden.

Als je denkt dat judo iets voor jou is, dan is er binnen onze vereniging de mogelijkheid om een paar proeflessen te nemen. Daarna kun je dan beslissen of je lid wilt worden van Judoclub Boekel.

Wil je graag meer informatie over onze vereniging, vul dan het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug. Natuurlijk mag je je vraag ook mailen naar judoclubboekel@live.nl of stellen aan een van onze bestuursleden/trainer.