Acties

Grote Clubactie 2023

Judoclub Boekel doet al een aantal jaren mee met de Grote Clubactie. Ook dit jaar gaan leden van onze vereniging loten verkopen. De lotenverkoop start op zaterdag 23 september 2023.

Alle leden krijgen boekjes met daarin loten die ze mogen gaan proberen te verkopen.

Wanneer er een lotenverkoper bij je langs komt heb je de keuze om een lot te kopen, door:
1. Het eenmalige machtigingsformulier met pen in te vullen
2. De QR-code te scannen met je de camera van je mobiele telefoon, je komt dan terecht op een online verkooppagina waar je het eenmalige machtigingsformulier invult (Je hoeft dan de eenmalige machtiging in het boekje niet meer in te vullen).

De betaling van de loten gaat via een eenmalige machtiging. Leden van de judoclub mogen dus geen contant geld aannemen. Als alle gegevens juist zijn ingevuld en de incasso is geslaagd, dan dingt de koper mee naar mooie prijzen. Het lotnummer staat bij de afschrijving op je bankafschrift. Tevens ontvang je het lotnummer per email als je het emailadres hebt ingevuld.

Daarnaast hebben alle judoka’s een verkooplink ontvangen. Deze link kan gedeeld worden via social media, whatsapp of email. Zodra er op de link geklikt wordt is het mogelijk om online loten te kopen waarvan een gedeelte va de opbrengst ten goede komt aan onze vereniging. Daar kun je ook invullen van welke verkoper je de loten wilt kopen.

Het prijzenpakket 2023 bevat o.a. de volgende mooie prijzen:

  • Hoofdprijs: € 100.000
  • 2e prijs: Auto Skoda Kamiq, 2 jaar zorgeloos rijden
  • 3e prijs: reischeque Corendon voor 2 personen t.w.v. € 2.500
  • 4e t/m 18e prijs: 3-daagse minicruise Newcastle met DFDS voor 4 personen
  • 19e t/m 33e prijs: 3-daagse minicruise Newcastle met DFDS voor 2 personen.

Daarnaast zijn er nog heel veel andere leuke prijzen te winnen. Kijk op https://clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag voor het complete prijzenpakket van 2023.

De leden van Judoclub Boekel leveren uiterlijk vrijdag 3 november hun boekjes met de gegevens van de verkochte loten in.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 28 november 2023.

Rabo ClubSupport 2023

Door uw stem kan onze club haar doelen realiseren! Want wij doen elk jaar mee aan de Rabo ClubSupport.

Dit project van Rabobank biedt kansen voor het lokale verenigingsleven. En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het beschikbaar gestelde budget wordt verdeeld in onze regio! Ieder lid van Rabobank Meierij en Maashorst mag stemmen.

Heb je klant bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Aanmelden voor het lidmaatschap is eenvoudig: ga naar www.rabobank.nl/leden. Daar staat een button waarop geklikt kan worden om lid te kunnen worden. Daar staat tevens ook meer informatie over wat het lidmaatschap van de Rabobank inhoudt.

Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis én u krijgt de mogelijkheid om onze vereniging een financieel steuntje te geven.

Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Er kan dit jaar gestemd worden van 4 t/m 26 september.

Stem op de Judoclub Boekel en help onze club bij het realiseren van haar doelen.

Alvast bedankt voor uw steun!