Acties

Grote Clubactie

Judoclub Boekel doet al een aantal jaren mee aan de Grote Clubactie. De lotenverkoop vindt elk jaar plaats in het najaar. Zodra er meer informatie bekend is over de actie van dit jaar, zal deze gepubliceerd worden.

Rabo Clubkas Campagne

Door uw stem kan onze club haar doelen realiseren! Want wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit project van Rabobank Uden Veghel biedt kansen voor het lokale verenigingsleven. En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het beschikbaar gestelde budget wordt verdeeld in onze regio! Ieder lid van Rabobank Uden Veghel mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Klanten van de Rabobank krijgen stemrecht als zij tevens ook lid zijn. Aanmelden voor het lidmaatschap is eenvoudig en – niet onbelangrijk – gratis en gaat als volgt:

1. Log in bij het Rabo-bankieren programma.
  2. Ga naar het home-scherm. Daar staat onderaan een opsomming van diensten.
  3. Klik onder “Rabobank” op het onderwerp “leden”.
  4. Hierna verschijnt de informatiepagina over het lidmaatschap.
    Onderaan is de oranje keuzeknop “wordt lid van de Rabobank”
  5. Na keuze hiervoor verschijnt een scherm met uw gegevens.
  6. Na keuze voor “verzenden” volgt de melding dat de aanvraag is verzonden en dat een ontvangstbevestiging binnen 2 werkdagen volgt.

Stem op de Judoclub Boekel en help onze club bij het realiseren van haar doelen.

Alvast bedankt voor uw steun!